Politica de confidențialitate Ultima actualizare la 12-mar-2024 Data intrării în vigoare 12-mar-2024

Această politică de confidențialitate descrie politicile

AGRICROPS CHIM SRL, Str. NUFĂRULUI 9 Bl:Soleia 6 Et:1 Ap:1 şi 2 – Valea Lupului , IAŞI, Iasi 707410, România, email: suport@agricrops.ro, telefon: 0753020162 pe colecție, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru ( agricrops.ro ). (serviciul”). Prin accesarea sau utilizarea cel Serviciul, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu aceasta Politica de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu același lucru, vă rugăm să nu accesați sau utilizați Serviciul.

Putem modifica oricând această Politică de confidențialitate fără orice notificare prealabilă pentru dvs. și va posta cea revizuită Politica de confidențialitate a serviciului. Politica revizuită va intra în vigoare la 180 de zile de la momentul în care Politica revizuită este postată în Serviciu și dvs accesul sau utilizarea continuă a Serviciului după acest timp va constitui acceptarea dumneavoastră a confidențialității revizuite Politică. Prin urmare, vă recomandăm să faceți periodic revizuiți această pagină.

 1. Informații pe care le colectăm:

  Vom colecta și procesa următoarele informații personale despre dvs.:

  1. Nume
  2. E-mail
  3. Mobil
  4. Profil de rețea socială
  5. Data nașterii
  6. Adresă
  7. Adresa serviciului
  8. Informații de plată
 2. Cum folosim informațiile dvs.:

  Vom folosi informațiile pe care le colectăm despre dvs. în următoarele scopuri:

  1. Marketing/Promoțional
  2. Crearea unui cont de utilizator
  3. Mărturii
  4. Colectarea feedback-ului clienților
  5. Aplicați T&C
  6. Se procesează plata
  7. Asistență
  8. Informații de administrare
  9. Publicitate direcționată
  10. Gestionați comanda clienților
  11. Protecția site-ului
  12. Comentarii de la utilizator la utilizator
  13. Rezolvarea litigiilor
  14. Gestionați contul de utilizator

  Dacă dorim să folosim informațiile dvs. pentru orice altceva scop, vă vom cere acordul și voința utilizați informațiile dvs. numai la primirea dvs consimțământ și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care acordă consimțământ, cu excepția cazului în care ni se cere altfel prin lege.

 3. Cum vă împărtășim informațiile:

  Nu vă vom transfera informațiile personale oricărei terțe părți fără a solicita consimțământul dvs., cu excepția circumstanțelor limitate descrise mai jos:

  1. Serviciul publicitar
  2. Sponsori
  3. Agenții de marketing
  4. Persoane juridice
  5. Analitice
  6. Servicii de recuperare a plăților
  7. Colectarea datelor & proces

  Solicităm acestor terți să folosească informațiile personale pe care le transferăm numai acestora în scopul pentru care a fost transferat şi să nu-l reţină mai mult decât este necesar pentru îndeplinirea scopului menționat.

  De asemenea, putem dezvălui informațiile dvs. personale pentru următoarele: (1) să se conformeze cu aplicabile lege, regulament, ordin judecătoresc sau alte legi proces; (2) pentru a vă pune în aplicare acordurile cu noi, inclusiv această Politică de confidențialitate; sau (3) să răspundă la pretenții că utilizarea de către dvs. a Serviciului încalcă orice drepturi ale terților. Dacă Serviciul sau nostru societatea este fuzionata sau achizitionata cu alta companie, informațiile dvs. vor fi una dintre active care sunt transferate noului proprietar.

 4. Păstrarea informațiilor dvs.:

  Vom păstra informațiile dvs. personale la noi pentru 90 de zile până la 2 ani după ce conturile de utilizator rămân inactive sau pentru ca atâta timp cât avem nevoie de el pentru a îndeplini scopurile pentru pe care a fost adunat conform detaliat în aceasta Politica de confidențialitate. S-ar putea să fie nevoie să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi precum evidența/raportarea în conformitate cu legea aplicabilă sau din alte motive legitime precum aplicarea drepturilor legale, frauda prevenire etc. Informații anonime reziduale și informații agregate, niciuna dintre acestea te identifică (direct sau indirect), poate fi stocate pe termen nelimitat.

 5. Drepturile dvs.:

  În funcție de legea care se aplică, este posibil să aveți un drept de acces și rectificare sau ștergere datele personale sau primiți o copie a datelor dvs. personale date, restricționați sau obiectați la activ prelucrarea datelor dvs., cereți-ne să distribuim (port) informațiile dumneavoastră personale către o altă entitate, retrageți orice consimțământ pe care ni l-ați dat prelucrează datele dumneavoastră, dreptul de a depune o plângere cu o autoritate statutară și alte drepturi după cum poate fi relevant în conformitate cu legile aplicabile. La exercita aceste drepturi, ne puteti scrie la adresa suport@agricrops.ro. Vă vom răspunde cerere în conformitate cu legislația în vigoare.

  Puteți renunța la marketingul direct comunicatii sau profilarea pentru care efectuam în scopuri de marketing scriindu-ne la adresa suport@agricrops.ro.

  Rețineți că dacă nu ne permiteți colectarea sau procesează informațiile personale solicitate sau retrage consimțământul de a procesa același pentru scopurile necesare, este posibil să nu puteți accesa sau utilizați serviciile pentru care informațiile dvs a fost căutat.

 6. Cookie-uri etc.

  Pentru a afla mai multe despre cum le folosim și alegerile dvs. în legătură cu aceste urmăriri tehnologii, vă rugăm să consultați Politica de cookie-uri.
 7. Securitate:

  Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi și vom folosi măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită sau neautorizată modificarea informațiilor dumneavoastră conform noastre Control. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, noi nu poate garanta securitatea absolută și în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea oricăror informații pe care ni le transmiteți și o faci pe propriul risc.

 8. Linkuri terță parte și amp; Utilizarea informațiilor dvs.:

  Serviciul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt operate de noi. Această politică de confidențialitate nu abordează politica de confidențialitate și altele practicile oricăror terți, inclusiv oricare terță parte care operează orice site web sau serviciu care poate fi accesibil printr-un link de pe Serviciu. Vă sfătuim insistent să revizuiți politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați. Avem nici un control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile orice site-uri sau servicii terțe.

 9. Ofițer pentru reclamații/protecția datelor:

  Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. disponibile cu noi, puteți trimite un e-mail ofițerului nostru de reclamații la AGRICROPS CHIM SRL, Str. NUFĂRULUI 9 Bl:Soleia 6 Et:1 Ap:1 şi 2 – Valea Lupului , IAŞI, email: suport@agricrops.ro. Vom aborda preocupările dvs. în conformitate cu legislația în vigoare.